HR Specialist

Full-stack NodeJS and Angular 8 Developer

Здравейте, скъпи кандидати,
В Инвижънс активно съдействаме на нашите клиенти в търсенето на нови попълнения за екипите им. Сега търсим Специалист Човешки ресурси, който да има опит във всички дейности в един такъв отдел – подбор, оценяване, администриране, обучения. Ако това е валидно за теб, продължавай да четеш.

Компанията, в която ще работиш, се казва „TieBreak“. Тя е фокусирана върху предоставянето на технологични решения за брокерски и финансови институции по целия свят. Разработват системите по изисквания на своите клиенти, като портфолиото им включва също платформа за онлайн маркетинг и оптимизация на PPC кампании (платени реклами).

Като Специалистът в отдел Човешки ресурси ще работиш пряко с Глобалния Мениджър ЧР, който е локиран в София. Ще имаш пълна свобода на действие, ще можеш да развиеш креативността си при изготвяне на стратегия за Employer Branding, ще можеш да приложиш на практика вече познати и иновативни политики за подбор и задържане на кадри. Подборът е главно на IT специалисти, така че се изисква опит с търсене точно на такива кадри. Административната работа е неизменна част от ежедневието на специалистите ЧР – подготвяне на досиета, проследяване на болнични и отпуски. Комуникацията със служителите на компанията, 180 към момента, е изключително важен и ценен елемент в работата ти. Така че ако те искат да се похвалят или оплачат от нещо – ти ще си човекът!

Ние от Инвижънс сме сигурни, че доброто попадение за организационната култура и за екипа е колега, който е широко-скроен, честен и откровен. Трябва да си добър слушател и отличен комуникатор. Ти ще трябва да предразполагаш служителите да споделят и да разбереш, когато има проблем.

Много важно изискване е отличното владеене на английски език, писмено и говоримо. Екипите са интернационални и трябва да се разбираш успешно и точно с всички.

Компанията цени своите служители и предлага стандартно за позицията възнаграждение плюс бонусна схема според постиженията. Имат и социален пакет, покриват разходите за професионални конференции или обучения.

Да обобщим: търсим човек с опит във всички направления на човешките ресурси не по-малко от 3 години, човек от вътрешен отдел, комуникативен и отговорен, който владее отлично английски.

Ако чувстваш, че сме описали теб – изпрати ни своето СВ, като натиснеш бутона отдолу.
Ще се свържем само с подходящите по документи кандидати.
Всички лични данни са защитени съобразно българското и европейското законодателство.

APPLY FOR THIS JOB

Do not forget to specify the "Job Name" you are applying for.

Go to top