Застрахователен агент

Full-stack NodeJS and Angular 8 Developer

За нас е много важно да споделяме ценностите на компаниите, с които работим. Сега си партнираме с една от най-големите застрахователни компании и за тях търсим „Застрахователен агент“.

Описание на позицията:
Застрахователните агенти са доверениците на своите клиенти и могат да намерят най-подходящия продукт за тях. Основните дейности са разнообразни, затова те поемат отговорността да те обучат ?
Нужни качества:
Ще радваме да се запознаем с хора, които имат предишен опит в застрахователния бранш, както и с такива, които имат изградени трудови навици в друга сфера и желаят да разширят знанията и уменията им. Практиката показва, че хора, които притежават изградена работна етика, лоялност, ерудиранот и упоритост, са тези, които започват като застрахователни агенти и достигат до мениджърски позиции.
Ключовите качества за позицията са комуникативни умения, мотивация, ентусиазъм и адаптивност.

Предимства на работата:
Работата е с гъвкаво работно време, като ти сам избираш дали да бъде на 4, 6 или 8 часа. Подходяща е и като втора работа, и допълнителен доход. На разположение на Застрахователния агент е просторен офис, редовни обучения и събеседвания с дългогодишни служители на компанията.

Компанията се придържа към идеята за автономност в работата и има иновативен подход на управление. Ако търсиш такава среда и атмосфера – очакваме твоята автобиография.

!!!Ще се свържем само с подходящите по документи кандидати!!!
Всички лични данни са защитени съобразно българското и европейското законодателство.

APPLY FOR THIS JOB

Do not forget to specify the "Job Name" you are applying for.

Go to top